• 3. pieteikšanās kārta mācībām noslēgusies! Mācību saraksta atjaunošana notiks pirms nākamās pieteikšanās kārtas izsludināšanas.

Ēdienu gatavošanas tehnoloģija

Izglītības programmas veids:
Neformālās izglītības programma
Nozare:
Ēdināšanas pakalpojumi un tūrisms
Programmas stundu skaits:
80
Līdzmaksājuma apjoms (EUR):
36.00
Mācību cena (EUR):
360
Prasības iepriekšējai izglītībai:

Bez priekšzināšanām

Priekšzināšanu līmenis:
Izglītības programmas apguves rezultātā paredzēts iegūt pamatzināšanas un/vai pamatprasmes par attiecīgo tēmu (dalībniekam nav vajadzīgas priekšzināšanas)
Programmas apraksts:

Ieskats ēdienu gatavošanas vēsturē. Darba vietas organizācija un darba drošība. Higiēnas vadlīnijas. Zupu gatavošanas un noformēšanas paņēmieni. Auksto ēdienu gatavošanas un noformēšanas paņēmieni. Karsto gaļas ēdienu, piedevu, mērču gatavošanas un noformēšanas paņēmieni. Karsto zivju, jūras produktu ēdienu gatavošanas un noformēšanas paņēmieni. Desertu gatavošanas un noformēšanas paņēmieni.

Izglītības dokuments:
Apliecība
Licences numurs:
Nav attiecināms

Izglītības iestāde

Profesionālās izglītības kompetences centrs 'Liepājas Valsts tehnikums' - Liepāja, Ventspils iela 51

Mācību pasākums

Adrese: 

Liepāja, Ventspils iela 51
Pedagogs:

Velta Cīpa, 1. līmeņa augstākā pedagoģiskā, vidējā profesionālā, amata meistars

Programmas īstenošanas periods:
2 mēn. 2 ned.
Minimālais izglītojamo skaits grupā:
6
Maksimālais izglītojamo skaits grupā:
12
Mācību pasākums

Adrese: 

Liepāja, Ventspils iela 51
Pedagogs:

Agrita Šulce, 1. līmeņa augstākā pedagoģiskā, vidējā profesionālā, amata meistars

Programmas īstenošanas periods:
2 mēn. 2 ned.
Minimālais izglītojamo skaits grupā:
6
Maksimālais izglītojamo skaits grupā:
12
Mācību pasākums

Adrese: 

Liepāja, Ventspils iela 51
Pedagogs:

Dzintra Betlere, 2. līmeņa augstākā pedagoģiskā, augstākā profesionālā

Programmas īstenošanas periods:
2 mēn. 2 ned.
Minimālais izglītojamo skaits grupā:
6
Maksimālais izglītojamo skaits grupā:
12